zevendesim
null

Niseshte natyrale produktive

null

25 Kg

  • Niseshte e forte me baze gruri
  • Tretet dhe shperndahet shpejt ne solucion
  • Nepermjet nje dozuesi perkates arrihet çdo pjese ngrirje
  • Perdoret edhe si paluze
  • Jep nje shkelqim te lehte mallit

Per me shume informacione shkarko katalogun