10
null

Neutralizues dhe zbutes rrobash

null

20 Kg

  • Zbutes me koncentrim te larte
  • Freski te kendeshme
  • Antistatik dhe neutralizues i mire per thurje te perziera
  • Aftesi shume te larta kthjellimi

Per me shume informacione shkarko katalogun