7 Lizerna Finish
null

Zbutes higjenik

null

20 Kg

  • Kombinim zbutesish, konservues acidues.
  • Higjene efektive me spekter te gjere ne procesin e shpelarjes dhe shtrydhjes nepermjet substancave konservuese.
  • Eleminon formimin e eres dhe njollave gjate qendrimit te teshave te lagura ne magazine.
  • Substanca efektive aciduese per neutralizimin e mbetjeve alkaline ne ujrat e shkarkimit dhe ne tekstile.
  • Eleminon zverdhjen e teshave.
  • Shkrifton teshat
  • Gjendje e mire e indeve
  • Mos rrudhosje
  • Vlera te mira dermatologjike(kontrolluar sipas ISO 10993-5)

Per me shume informacione shkarko katalogun