download-3-6
null

Zbutes me performanc te larte per shkelqimin e qilimave

null

10 Liter

  • Permbajtja e silikonit ofron nje trajtim te bute te prekshem .
  • U jep tekstileve dhe qilimave prej mendafshi ose leshi nje shkelqim te shkelqyeshem.
  • Permireson stabilitetin e thurjeve te qilimave.
  • Redukton ndryshimet statike.Lehteson punen ne hekurosje te teshave.
  • Thithje e lart ne artikujt ku perdoret duke sjell reduktimin e ndotjes te ujit

Per me shume informacione shkarko katalogun