57 Lival LM_20l-800x800
null

Paratrajtim nollash dhe pastrues lekure

null

20 Liter

– Preparat shume i koncentruar vajor qe nuk lejon fytjen e lageshtires.

– Pastrues i shkelqyer me vecori plotesuese ne lekure

– Rigjeneron efektet natyrale ne lekure duke e bere me te bute lekuren Suedeze.

– Me efekte anistatike

– Cilesi perfekte filtruese te vazhdueshme.

– Pa solvent shtese.

 

Per me shume informacione shkarko katalogun