KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA
null

Sprucues transparent per lekurat e buta

null

5 Liter

– Preparat qe ploteson siperfaqen e lekures ne forme filmi per lekurat Aniline, Nappalan dhe lekurat e ngjyrosura.

– Prodhon nje shkelqim te lart.

– Prodhon ndjesi te lemuar ne lekure.

– Jep shkelqim pa ndryshuar ngjyren origjinale.

– Gjalleron ngjyren origjinale te lekuresnga larjet.

– Perzihet me uje.

Per me shume informacione shkarko katalogun