download-3-6
null

Shampo koncentrat i lenget per tapete dhe veshje mobiljesh

null

20 Liter

-Metoda e pastrimit e çertifikuar me Firmen Trevira GmbH.

-Fuqi te mire pastrimi me stabilitet te larte shkume(jo shkumues).

-Me paisje antistatike vepruese pislleqesh.

-I jep tekstileve te trajtuara shkelqim mendafshi.

-Pastron tapete, mokete, veshje kolltuqesh dhe veshje makinash(tapiceri).

-I pershtatshem per te gjitha llojet e makinerive larese tapetesh.

Per me shume informacione shkarko katalogun