Ecology Albania

PRODUKTE PER PASTRIMIN E AMBJENTEVE TE NDRYSHME

ECOLOGY ALBANIA është një kompani shqiptare e themeluar në vitin 2008. Megjithatë, origjina e saj është shumë më herët. Fillimisht u hap një dyqan privat pastrimi dhe lavanderi në Shqipëri në vitin 1994.

08-13-59-151_HS-6008-logipro-front-a

NA KONTAKTONI PER CDO INFORMACION !

PRODUKTET E REJA

53982a

PARTNERËT TANË

Në vitin 2007, kompania me pervoje 124 vjeçare BÜFA u soll në Shqipëri, duke e bere ECOLOGY ALBANIA bashkëpunëtoren e saj ekskluzive për këtë rajon. Përkundër faktit se biznesi i larjeve profesionale dhe i produkteve sanitare u konsiderua mjaft i parakohshëm për tregun dhe shoqërinë shqiptare.